Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu ovamızda;

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike takkadak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak kuruluşda olmalıdır.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bu baplar, yangın alarmı verildiğinde yahut yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın esnasında insanların hızla dışarıya çıkmasını sağlayıcı özel olarak tasarlanmış kapılardır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal etmek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Yangın kapısı montajı büsbütün profesyonel şekilde binalması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıhun üründe pot dokumalmaması gereken bir işlemlemdir.

Yangın bapları özel donanım gerektirir Yangın bapsına ağırlıklan donanımlar da yangına dayanıklı olmalıdır.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok elan hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları Yangın Çıkış Kapısı tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir özge özelliği kilit + şube seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu durum kontrol edilmelidir. 

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı düzen otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla Yangın Kapısı donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı teselsül otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page